skolefrugt

Gratis levering til alle skoler i KBH og omegn

Vi tilbyder nu gratis levering af frugt til alle skoler i Kbh. og omegn og flere andre byer på Sjælland. Vi leverer frugt til skolens elever, skolens personale, skolens SFO, eller til skolens møder og arrangementer. Vi har specielle tilbud på frugt til idrætsdage og skoleafslutninger mm.
 

Nedenfor findes flere gode grunde til en skolefrugtordning.

Priser på skolefrugt findes her.

Tlf.

73 % af forældrene ønsker frugtordning på skolerne

Mange forældre har fået øjnene op for mere frugt og grønt til deres børn i skoletiden. En undersøgelse, foretaget af Tranberg for 6 om dagen i august 2006, viser således, at 73 % af forældrene synes, at skolerne bør have en brugerbetalt frugtordning.

2 ud af 10 børn får for lidt frugt og grønt

Kun 2 af 10 børn får nok frugt og grønt. Det viser en undersøgelse fra Danmarks Fødevareforskning. Og det er, selvom langt de fleste børn og unge synes, at frugt og grønt smager godt

Børn skal have 3-5 om dagen

Fødevarestyrelsen anbefaler, at børn under 10 år spiser 300-500 gram frugt og grønt om dagen, mens børn over 10 år og voksne skal spise 600 gram frugt og grønt om dagen. Det formuleres mere populært som "6 om dagen" - eller for børn "3-5 om dagen".

2/3 af skolerne har ikke frugtordning

Kun 33 % af de danske skoler har en eller anden frugt- og grøntordning. Tallet dækker over forskellige typer ordninger lige fra abonnementsordninger, skoleboder med en skål æbler til frugt og grønt medbragt hjemmefra og spist i fællesskab i klassen.

Gratis levering i hele København og omegn
– og flere andre byer på Sjælland

Frugtlevering.dk

Frugtlevering.dk
Skimmedevej 8
4390 Vipperød

CVR: 26 85 89 76

E-mail kundeservice:
frugt@frugtlevering.dk

Telefon og bestilling:
42 366 466

Vi kan tilbyde

• Altid frisk frugt
• Gratis levering ifølge vores oversigt
• Onlinebestilling 24/7
• Kvalitetsgaranti
• Faste enhedspriser

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen
til salg og transport af konventionel
og økologisk frugt.

Nyheder

Januar 2020 tilbud til nye kunder          Få leveret jeres frugt til kun 1,75 kr. pr. stk. hele første måned. Dette tilbud gælder kun nye kunder som bestiller frugtordning før 31. januar 2020.

Tilbuddet gælder ikke økologisk frugt. Ønsker i tilbud på økologisk frugt, så giv os et kald på telefonen. Vi har altid et godt tilbud ved hånden.

Ny frugtordning opstart januar 2020?
Ønsker i ny frugtordning efter nytår, er det en god ide at bestille leveringerne nu, da der er rift om de gode leveringstider. 

Vi er klar til levering fra mandag d. 6/1-2020. Bestil online eller giv os et kald på telefonen.

Billige danske firma kildevand 
Vi har sat prisen gevaldigt ned på kildevand. 2,50 kr. pr. ½ liter.
Klik her og se vores tilbud